Hvor længe holder heliumfyldte balloner?

Svævetiden på balloner fyldt med helium afhænger af hvilken type det er. Som udgangspunkt findes der 3 forskellige ballontyper, folie balloner, bubble balloner og de almindelige latex balloner. Udover typen har størrelsen og opbevaringen af ballonen stor indflydelse. De bedste forhold for en ballon er indenfor i stuetemperatur, hvor de ikke er i direkte sollys og ikke bliver udsat for temperatursvingninger.

Latex balloner
Den almindelige størrelse latex ballon er 11″ (28cm) og har en svævetid på 8-12 timer når de fyldes med helium. Ønsker man længere svævetid kan man behandle ballonerne med Hi-Float, som gør at de kan holde op til 25 gange længere tid, normalt er det et par dage.

Folie balloner
Vores producent af folie balloner lover en svævetid på 3-4 dage, når de fyldes med helium, ofte holder de også længere.

Bubble balloner
Denne type ballon er den absolut bedste når det kommer til svævetiden. Her lover producenten en svævetid på en uge, også her holder de ofte længere tid.

Hvordan klarer helium balloner kulde & varme?

Helium eller ballongas er en tynd luftart, der udvider og trækker sig sammen, når den bliver udsat for kulde og varme. Det kommer særligt til udtryk om vinteren hvis en folie ballon oppustes indenfor og tages udenfor. Her trækker ballonen sig sammen og kan se flad ud, indtil man tager den indenfor igen, hvor den udvider sig.

Du skal være særlig opmærksom på folie balloner om sommeren, hvis du skal transportere dem i bilen. Folie balloner kan ikke udvide sig på samme måde som latex balloner og de kan derfor sprænge, hvis de udsættes for varmere omgivelser end de er oppustet i.

Latex balloner er lavet af naturgummi, som kan udvide sig og trække sig sammen. De er derfor bedre til at håndtere temperatursvingninger end folie balloner.

Produktet er lagt i kurven.

Gå til kasse-siden for at skrive din hilsen, vælge leveringsdato og angive, hvem ballonen skal sendes til.

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, kan vi nå at pakke ballonen og få den afsted, så den med stor sandsynlighed er fremme ved modtageren allerede næste hverdag.

Men du kan også vælge en hvilken som helst anden hverdag i kalenderen et stykke ude i fremtiden.

Vil du tilføje en ekstra gave?