Sådan sender du en ballon

1. Find den ballon der passer bedst, og læg den i indkøbskurven.

2. Når du kommer frem til kasse-siden kan du vælge ønsket leveringsdato og skrive din hilsen til modtageren (bemærk at vi ikke kan modtage emojis). Vi sætter teksten pænt op på et kort, som vi fastgør til ballonens snor.

3. Udfyld dit navn og adresse samt modtagerens adresse (hvis den skal sendes direkte).

4. Gennemfør din bestilling og nyd tanken om, hvor glad og overrasket modtageren bliver.

SÅDAN FOREGÅR DET:

Samme dag vi sender din hilsen, modtager du i din indbakke et trackingnummer, hvor du efterfølgende ved et klik kan følge pakkens vej til modtageren.

Vi sender som “flexlevering”, så posten må sætte pakken. Hvis de ikke har mulighed for at komme af med den (f.eks. hvis de ikke kan komme ind i en opgang eller det ikke er forsvarligt), vil du få besked om, hvor modtageren selv kan afhente den. Vi giver ikke pengene tilbage for evt. uafhentede ballonhilsener eller balloner, der er en dag forsinket.

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, kan vi sende din ballon allerede samme dag. Vi sender som hovedregel din pakke hverdagen før den ønskede leveringsdato.

I gennemsnit er 97% af alle forsendelser fremme dagen efter. Det er altså ikke 100% sikkert og der er ingen garanti. Vores ballonservice må ikke sammenlignes med personlig udbringning af blomster.

Er der problemer omkring selve leverancen, bedes du kontakte Postnords kundeservice.

Vi tilbyder kun at sende balloner inden for Danmarks grænser.

Der er kun plads til én af de store bubble-balloner pr. kasse – og det koster kr. 49,- at sende en kasse.
Hvis du er i kategorien med folie-balloner kan du vælge op til 3 stk. i samme kasse.

Vores heliumballoner er i god kvalitet og holder sig flyvende længe. For folie-balloner normalt ca. en uge og for bubble-balloner endnu længere.

Vi kan levere mandag-fredag til privatadresser og erhvervsadresser. Der er ikke postomdeling lørdag, søndag og helligdage. Men vi sætter gerne en seddel på pakken om, at “den først må åbnes på lørdag” – det er også med til at pirre nysgerrigheden 😉 Notér blot dit ønske i kommentarfeltet.

Sådan vil din hilsen blive vedlagt din ballonhilsen

Afhent selv i Vanløse!

Hvis du bor i nærheden af Vanløse, kan du bestille en ballon til afhentning ved os. Vælg “Afhent i butikken – Ballonkompagniet” i step 2, så forsvinder fragten, du får en mail når ballonen er klar og vi udleverer den bestilte ballonkasse med et smil 🙂

Det giver dig mulighed for selv at lægge noget ekstra med i kassen, aflevere ballonen til modtageren eller måske tage den med til en fest.

Udover de balloner du finder her på sendenballon.dk har vi et endnu større udvalg i butikken, som du også kan se på ballonkompagniet.dk.

BALLONER OG MILJØET

Tænk på miljøet og slip aldrig heliumballonerne løs i det fri! Det ser flot ud så længe man kan følge dem med det blotte øje, men før eller siden vender de retur til kloden som skrald. Når du ikke længere ønsker at kigge på ballonen, er det let at punktere den og smide den ud 🙂

Produktet er lagt i kurven.

Gå til kasse-siden for at skrive din hilsen, vælge leveringsdato og angive, hvem ballonen skal sendes til.

Bestiller du inden kl. 14.00 på en hverdag, kan vi nå at pakke ballonen og få den afsted, så den med stor sandsynlighed er fremme ved modtageren allerede næste hverdag.

Men du kan også vælge en hvilken som helst anden hverdag i kalenderen et stykke ude i fremtiden.

Vil du tilføje en ekstra gave?